Soja og tamari saucer bruges idag til madlavning i stor udstrækning, både pga. smagen, konsistensen og farven.
Nedenfor kan du finde lidt inspiration til hvordan du nemt og lækkert kan bruge vores produkter til at give den daglige madlavning et ekstra pift.
Grillet laks med urter
- 2 store modne tomater
- 2 Spsk. TOBA Japansk soja sauce
- 2 Spsk. oliven olie
- 2 Spsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. salsa sauce
- 1 håndfuld frisk basilikum, hakket
- 3 Spsk. frisk persille, hakket
- 1 Spsk. frisk dild
- 6 Lakse steaks

Texas Chilli (Fra hjertet af Texas)
- 1 Spsk vegetabilsk olie
- 4 hvidløgsfed og 1 stort løg, hakkede
- 500g oksekød skåret i tern
- 1 grøn og 1 rød peber, hakket uden kerner
- 1 tsk. kommen, og 1 Spsk. chilli pulver
- 1 jalapeno peber, finthakket uden kerner
- 1 dåse flåede tomater
- 5 dl. vand
- 2-3 Spsk. TOBA Japansk soja sauce
- 2 Spsk. hakkede koriander blade
