Soja og tamari saucer bruges idag til madlavning i stor udstrækning, både pga. smagen, konsistensen og farven.
Nedenfor kan du finde lidt inspiration til hvordan du nemt og lækkert kan bruge vores produkter til at give den daglige madlavning et ekstra pift.

Grillet laks med urter

  • 2 store modne tomater
  • 2 Spsk. TOBA Japansk soja sauce
  • 2 Spsk. oliven olie
  • 2 Spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. salsa sauce
  • 1 håndfuld frisk basilikum, hakket
  • 3 Spsk. frisk persille, hakket
  • 1 Spsk. frisk dild
  • 6 Lakse steaks

STEP 1

Bland alle ingredienser undtagen laksen godt i en skål – brug evt. en blender for at få en jævn blød konsistens. Hæld blandingen i et fad, og læg laksen i fadet så laksen dækkes af saucen. Dæk fadet med folie/staniol og lad det marinere i køleskabet i 30 min. Vend laksen et par gange under marineringen i køleskabet.

STEP 2

Tag lakse steaks’ene op af fadet efter de 30 min. og læg dem på en opvarmet grill smurt med olie så laksen ikke hænger ved. Undervejs smøres laksen med den resterende marinade. Laksen skal grilles i ca. 8 minutter før den serveres.

Laksen kan også tilberedes i ovnen i fadet sammen med marinaden i ca. 15-20 minutter, fortsat tildækket med staniol.

STEP 3

Server laksen med årstidens grøntsager og en god hvidvin – vi anbefaler Barokes wine in a can. Velbekomme!

Texas Chilli (Fra hjertet af Texas)

  • 1 Spsk vegetabilsk olie
  • 4 hvidløgsfed og 1 stort løg, hakkede
  • 500g oksekød skåret i tern
  • 1 grøn og 1 rød peber, hakket uden kerner
  • 1 tsk. kommen, og 1 Spsk. chilli pulver
  • 1 jalapeno peber, finthakket uden kerner
  • 1 dåse flåede tomater
  • 5 dl. vand
  • 2-3 Spsk. TOBA Japansk soja sauce
  • 2 Spsk. hakkede koriander blade

STEP 1

Sautér hvidløg og løg i olie i en stor sauté pande for middel varme. Tilsæt køddet, som brunes. Tilsæt herefter grøn og rød peber, og lad det simre i 2 minutter.

STEP 2

Tilsæt kommen, chili, og jalapeno. Og herefter tilsættes de flåede tomater. Tilsæt vand, og rør godt.

STEP 3

Lad det simre for lav varme i ca. 1 1/2 time, og rør et par gange. Tilsæt mere vand hvis nødvendigt.

STEP 4

Tilsæt TOBA Japansk soja sauce og rør.

STEP 5

Drys med koriander blade, og server med en god rødvin – vi anbefaler Barokes wine in a can.
Velbekomme!